Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de tapioca
- 80 g de harina de almendras, ver receta
- 60 g de harina de coco
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 1 cdita de ajo en polvo
- 85 g de agua
- 70 g de aceite de oliva
- 1 huevo
- 80 g de puré de jitomate, ver receta
- 5 g de hojas de albahaca fresca, y un poco más para servir
- 100 g de mozzarella, rallado
- 80 g jamón serrano
- 50 g de arúgula
- 2 cdas de reducción de vinagre balsámico blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1810 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Bolillo sin gluten
2 godz.
Chapati sin gluten
30min
Baguette sin gluten
2 godz.
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Baguette sin gluten
1 godz.
Brownie de chocolate sin gluten
50min
Pizza sin gluten en sartén
30min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min