Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hummus de garbanzos y almendras
- 80 g de almendra entera, pelada y tostada.
- 270 - 300 g de garbanzo blanco, enlatado, (1 lata), escurrida.
- 20 g de agua fría
- 25 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 40 g de tahini
- 1 diente de ajo
- 1 pizca sal
Crepes rosas
- 150 g de betabel cocido, cortado en trozos
- 3 huevo
- 440 g de leche de almendras
- 40 g de aceite vegetal
- 150 g de harina de espelta
- ½ cdita polvo para hornear
- 50 g de arúgula
- 2 cda semillas de ajonjolí
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1685 kJ / 402.7 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 251.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacita y tocino
35min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1h
Desayuno en cama: Blinis de betabel con salmón
15min
Ensalada de cuscús de coliflor
15min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Barritas de avena y frutos rojos
55min
Dip de Ostiones ahumados
30 min
Espinacas salteadas con almendras y chile verde
20 min
Hummus de betabel
30 min
Potenciador inmunitario Jengibre Cúrcuma Miel y Limón
10min
Tortilla española baja en grasa
45 min