Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
cda de mezcla de hierbas frescas (por ejemplo, albahaca, salvia, romero)
of 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas - 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 700 g de filete de res, en medallones
- 500 g de agua
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cdita de alcaparras (optioneel)
- 30 g de aceite vegetal
- 600 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 6 hojas de menta frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Arroz al curry con camarones
40 Min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2 Std. 15 Min
Estofado de pollo TM6
2 Std. 15 Min
Papas Dauphine
1hod. 40min
Camarones a la hierba de limón
1 Std.
Pasta con albóndigas de carne
1 Std. 30 Min
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25min
Mantequilla de romero y tomillo
20 Min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 Min
Goulash
1hod. 40min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min