Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
cda de mezcla de hierbas frescas (por ejemplo, albahaca, salvia, romero)
of 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas - 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 700 g de filete de res, en medallones
- 500 g de agua
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cdita de alcaparras (optioneel)
- 30 g de aceite vegetal
- 600 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 6 hojas de menta frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla cacciatora
1 Std. 20 Min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2h 15min
Gravlax de salmón
24 godz. 10 min
Risotto con poro y limón
25min
Salsa de arándano
20 Min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Sabayón TM6
15min
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Chutney de mango y chile cascabel
15min
Frijol con puerco
35min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5j
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min