Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
cda de mezcla de hierbas frescas (por ejemplo, albahaca, salvia, romero)
of 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas - 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 700 g de filete de res, en medallones
- 500 g de agua
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cdita de alcaparras (optioneel)
- 30 g de aceite vegetal
- 600 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 6 hojas de menta frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Limonada
5min
Res con almendras
40 min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1h 25min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Estofado de pollo con camote
30 min
Sopa cremosa versátil
45 min
Crema de maracuyá
10min
Mayonesa
5min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Risotto de camarón y espárragos
45 min
Guarnición de papas
30 min