Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 100 g de queso emmental, en trozos
- 200 g de cebolla, rebanada
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
Masa
- 170 g de agua
- 30 g de manteca de cerdo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina
- 100 g de harina de trigo integral
- 1 cucharada de romero fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1566 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Hojas de parra rellenas
1 Std. 40 Min
Baguette
3h 45min
Pan pita
1 Std. 40 Min
Grissinos (Palitos de pan)
1h
Pan pita
1h 50 min
Pan de queso feta y aceitunas
1h 20min
Focaccia de papa y romero
1 Std. 40 Min
Focaccia de jitomate
1h
Pan artesanal TM6
5h