Focaccia con cebolla, aceitunas y romero

Focaccia con cebolla, aceitunas y romero

4.3 30 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porciones

Ingrediënten

Topping
  • 100 g de queso emmental en trozos
  • 200 g de cebolla rebanada
  • 30 g de aceite de oliva
  • 40 g de aceitunas negras deshuesadas rebanadas
Masa
  • 170 g de agua
  • 30 g de manteca de cerdo
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 250 g de harina
  • 100 g de harina de trigo integral
  • 1 cucharada de romero fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 10 g
Calorieën 1566 kJ / 373 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...