Compatibele versies
Postre al vaso: Crumble de chocolate con chile y reducción de frutos rojos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble de chocolate y guindilla
- 80 g de mantequilla, cortado en trozos
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de cocoa en polvo
-
¼
cdita chile molido (cualquier tipo), (ver Consejo)
of 1 - 2 pizcas hojuela de chile seco - 60 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Reducción de frutos rojos
-
200
g de frutos rojos variados, frescos, (fresas, frambuesas, zarzamoras)
of 200 g de frutos rojos, variados, congelados - 50 g de azúcar
- 50 g de vino blanco, dulce
Montaje
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1 cdita azúcar glass
- heart-shaped sugar sprinkles, red, para decorar (optioneel)
- Voeding
- per 4 vasos
- Calorieën
- 10003.9 kJ / 2391 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 255 g
- Vetten
- 148 g
- Verzadigd vet
- 91 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espuma de frutos rojos
10min
Helado de yogur y fresa
5 Std.
Rosca de naranja (Black Diamond)
2h
Galletitas de parmesano y romero
25 min
NY Cheesecake
1 godz.
Cocina en niveles: arroz, pescado y brócoli - Demo - presentadores
35 Min
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
12h
Parfait de chai latte TM6
15 Std. 5 Min
Tostadas de albahaca con queso crema de hierbas, nueces y aceite de limón
1h 50min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Espuma de frutos rojos
10min
Helado de fruta
5min