Compatibele versies
Postre al vaso: Crumble de chocolate con chile y reducción de frutos rojos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble de chocolate y guindilla
- 80 g de mantequilla, cortado en trozos
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de cocoa en polvo
-
¼
cdita chile molido (cualquier tipo), (ver Consejo)
of 1 - 2 pizcas hojuela de chile seco - 60 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Reducción de frutos rojos
-
200
g de frutos rojos variados, frescos, (fresas, frambuesas, zarzamoras)
of 200 g de frutos rojos, variados, congelados - 50 g de azúcar
- 50 g de vino blanco, dulce
Montaje
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1 cdita azúcar glass
- heart-shaped sugar sprinkles, red, para decorar (optioneel)
- Voeding
- per 4 vasos
- Calorieën
- 10003.9 kJ / 2391 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 255 g
- Vetten
- 148 g
- Verzadigd vet
- 91 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Café con leche de coco y ajonjolí
10 Min
Muffins Mac and Cheese
1 Std.
Pudín de pan
3h
Pastel de pera
2h
Tostadas de aguacate
30 Min
Pasta para tarta
20 Min
Limonada
10 Min
Helado de chocolate
12sa
Cheesecake con mora azul
5h
Pay de nuez con chocolate
1h 10 phút
Ensalada Italiana
40min
Hojaldre de flor de calabaza
45min