Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa sablé
- 70 g de azúcar refinada
- 200 g de mantequilla sin sal
- 370 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cdita de vainilla
Salsa de maracuyá
- 50 g de pulpa de maracuyá
- 30 g de azúcar refinada
- frijoles negros secos
Crema batida
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Crema de maracuyá
- 150 g de pulpa de maracuyá
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 80 g de azúcar
- 160 g de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 3105.9 kJ / 739.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 47.4 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de limón
3h 30 phút
Volcán de chocolate
20 Min
Tarta fina de frambuesas
1h 45min
Masa sablé
10 Min
Strudel de manzana
1h 45min
Masa sablé
10 Min
Merengue italiano
20 Min
Crema de maracuyá
10 Min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Salsa blanca italiana
20 Min
Alfajores
1h 30min
Pastel de manzana
1h