Apparaten en accessoires
Pasta fresca de espinacas
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
1 porción
Ingrediënten
-
100 g de hojas de espinaca fresca cocidas y bien escurridas
-
2 huevos
-
260 g de harina
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
41 g
Calorieën
4624 kJ /
1101 kcal
Vetten
12 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
203 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LOS SABORES DE ITALIA
57 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Baguette
3u. 45min
Masa para pasta fresca
1u.
Masa de pasta fresca
1u.
Pan pita
1u. 40min
Pasta fresca de betabel
25min
Pasta fresca básica
25min
Pan para hamburguesa
3u. 20min
Ravioles de espinaca y requesón
40min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2u. 50min
Pan pita
1u. 50min
Pan artesanal TM6
5u.
Pan de centeno con masa madre
2u. 50min