Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corteza de tarta vegana
- 65 g de almendras peladas
- 80 g de azúcar
- 460 g de harina de trigo
- 40 g de aceite de oliva
- 210 g de agua fría
- ½ cdita de polvo para hornear
- 2 - 3 pizcas de sal
Relleno de manzana
- 1400 g de manzana, pelada, descorazonada y en cuartos
- 1 cda de canela en polvo
- 2 cdas de jugo de limón amarillo
- 1 cda de fécula de maíz
- 150 g de aquafaba (líquido de los garbanzos en latados)
- 130 g de azúcar
- ¼ cdita de vinagre de sidra
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 863.1 kJ / 206.3 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 29.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz al curry con pescado ahumado
30 min
Muffin vegano de chocolate y almendra
30 min
Tarta de naranja y coco vegana
3h 30 min
Tarta vegana de plátano y coco
1 Std. 20 Min
Empanadas veganas de espirulina
40 min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Bisquet vegano de pistache sin gluten
1hod.
Galletas Sarah Bernhardt
14hod.
Pastel de manzana con crumble y merengue vegano
1sa 45 dk
Galletas de cacahuate con chocolate
50min
Tarta vegana de limón y té negro
1h 30min
Pan vegano de plátano
1hod.