Apparaten en accessoires
Caramel de base
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
300 g
Ingrediënten
-
30 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
300 g de sucre en poudre blanc ou roux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
0.4 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
16.4 kJ /
3.8 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisson du sucre
15 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Sauce au caramel
1u. 30min
Caramel liquide
25min
Sous-vide côtes de porc
2u. 50min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1u. 20min
Sucre glace
5min
Riz au lait caramel
1u. 30min
Cuisson du riz long blanc
35min
Crème fouettée
10min