Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de fruits rouges
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
-
300
g de fruits rouges frais variés
of 300 g de fruits rouges surgelés variés
La crème fouettée
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1sa 35 dk
Pannacotta à l’orange
4sa 25 dk
Crème fouettée au basilic
2sa 10 dk
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Crème fouettée Passion
5min
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Crème fouettée aux mûres
15 min
Cheesecakes en verrine
3 Std. 5 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.