Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de morue salée (partie épaisse de la morue)
Le jour même
- 4 cives (4 tiges seulement)
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 3 gousses d'ail
- 1 citron vert non traité (3 bandes de zeste seulement)
- ½ piment rouge frais antillais (voir "Variante(s)")
- du poivre moulu
- 200 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- huile de friture
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 259 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Acras de morue
13h
Gratin de christophine au vivaneau
1h 10 min.
Sauce chien
10 min.
Accras de julienne
45 min.
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Raviolis frits au crabe
40 min.
Bouchons de mahi mahi
1h 20min
Féroce d'avocat
30min
Crabes farcis
1h 15 min.
Pain au beurre
1h 30 min.
Chocolat martiniquais
20 min.
Beignets de crevettes
35min