Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de morue salée (partie épaisse de la morue)
Le jour même
- 4 cives (4 tiges seulement)
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 3 gousses d'ail
- 1 citron vert non traité (3 bandes de zeste seulement)
- ½ piment rouge frais antillais (voir "Variante(s)")
- du poivre moulu
- 200 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- huile de friture
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 259 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50 min
Féroce d'avocat
30 min
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Tielle sétoise
3h 30min
Tourment d'amour à la goyave
1h 15min
Accras de julienne
45 min
Sauce chien
10min
Gratin de christophine au vivaneau
1 godz. 10 min
Acras de morue
13 Std.
Chocolat martiniquais
20 min
Beignets de crevettes
35 min
Pain au beurre
1 godz. 30 min