Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de mûres
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Crème fouettée
10 min
Dos de cabillaud en panure d'herbes, raviole et bouillon végétal (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Crème fouettée au basilic
2 godz. 10 min
Crème fouettée au citron
10 min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2 Std.
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 Min
Crème fouettée Passion
5 Min
Choux chantilly au clou de girofle
1 godz. 25 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Mousse chocolat noir-caramel
4 godz. 45 min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.