Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais
- 140 g de beurre, et un peu pour le moule
- 180 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 4 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées, concassées
- 300 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.7 kJ / 649.5 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Crème fouettée au basilic
2 godz. 10 min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1 Std.
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Chantilly au clou de girofle
20 min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1 Std.
Tarte aux fraises et à la chantilly
1 Std.
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min