Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais
- 140 g de beurre, et un peu pour le moule
- 4 jaunes ďœufs
- 180 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
- 200 g de crème liquide, 30-40% m.g.
- 20 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées, concassées
- 300 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 16318 kJ / 3897 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 359 g
- Vetten
- 247 g
- Vezels
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1 Std. 25 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Pâtes façon risotto aux coquillages
50min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1h 30min
Chantilly au clou de girofle
20min
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3 Std.
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2u. 20min