Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de miel
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6600 kJ / 1579 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 295 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbet à la fraise
12h
Glace au café
12h
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.
Glace au chocolat
12h
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 godz.
Sorbet à la poire et à la menthe
12 Std. 10 Min
Glace à l'italienne à la pêche
10 min
Sorbet poire avec morceaux
12h
Glace stracciatella
12h
Bâtonnets de tofu panés et frites de patate douce
55min
Glace chocolat-cannelle
12h
Sorbet citron vert
12h