Apparaten en accessoires
Sorbet chocolat
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
1 bocal
Ingrediënten
La veille
-
1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
-
150 g de sucre en poudre
-
500 g d'eau
-
100 g de miel
-
40 g de cacao en poudre
-
100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Eiwitten
12 g
Calorieën
6600 kJ /
1579 kcal
Vetten
39 g
Vezels
12 g
Koolhydraten
295 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sorbets
12 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Glace mangue-Passion
12 Std.
Glace chocolat-cerise et chantilly
12 Std. 25 Min
Sorbet framboise-girofle
12 Std.
Sorbet mojito
12 Std.
Sorbet à la fraise
12 Std.
Sorbet citron vert
12 Std.
Glace chocolat-cannelle
12 Std.
Glace au chocolat
12 Std.
Glace stracciatella
12 Std.
Sorbet citron
8 Std. 30 Min
Glace au café
12 Std.
Sorbet mangue-Passion
12 Std.