Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de miel
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6600 kJ / 1579 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 295 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbet aux 3 agrumes
1h 35min
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Sorbet noix de coco et chocolat
15min
Sorbet citron vert
12 godz.
Glace menthe-chocolat
12 godz.
Glace au café
12 godz.
Sorbet mangue-Passion
12 godz.
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Glace au chocolat
12 godz.
Glace chocolat-cannelle
12 godz.
Sorbet à la fraise
12 godz.
Glace au coco
4h