
Apparaten en accessoires
Focaccia aux olives
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
6 portions
Ingrediënten
La pâte
-
d'eau260 g
-
de sucre en poudre1 c. à café
-
de levure boulangère fraîche25 g
-
de farine de blé et un peu pour fariner500 g
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de sel1 ½ c. à café
La garniture
-
d'olives noires dénoyautées100 g
-
d'olives vertes dénoyautées100 g
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
d'eau20 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
442 kcal /
1849 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
65 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pizza et focaccia
50 recepten
Frankrijk
Frankrijk