Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 260 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1u. 55min
Focaccia croustillante
1u. 55min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia aux olives
3 Std.