Focaccia aux tomates et à l'origan

Focaccia aux tomates et à l'origan

4.1 34 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 50min
765 g

Ingrediënten

  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 180 g d'eau
  • 250 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel et 5 g à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café d'ail en poudre
  • 250 g de tomates cerise
  • 1 pincée d'origan frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Eiwitten 1 g
Calorieën 175.6 kJ / 42 kcal
Vetten 1.4 g
Koolhydraten 6.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...