Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au romarin
2h 20 min
Polenta au gorgonzola
25min
Mini focaccias à l'origan
3hod. 40min
Focaccia croustillante
1h 55 min
Focaccia des Pouilles
1sa 10 dk
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min