Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2u. 10min
Mini focaccias à l'origan
3u. 40min
Focaccia au thym
3u.
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Fougasse aux olives
2u. 50min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia aux oignons
2u. 15min
Focaccia au romarin
2h 20min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1u. 50min