Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 500 g de tomates olivette, type San Marzano, épépinées et coupées en morceaux
- 6 filets d'anchois à l'huile
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de sel
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de câpres en saumure
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 200 g de mozzarella de bufflonne, égouttée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3916 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza quatre fromages
1 Std. 45 Min
Pizza au fromage et aux lardons
1 godz. 30 min
Pizza quatre fromages
1h 40min
Pizza à la marinara
1h 35 min
Pizza aux fruits de mer
2h
Pizza quatre saisons
1h 35 min
Pizza capricciosa
1h 40min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 min
Pizza à la courgette
1 Std. 45 Min
Pizza jambon-champignons
1h 35 min
Pizzas marinara
3h
Pizza XXL
3h