Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de carottes, en rondelles
- 130 g de blanc de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vin blanc
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 150 g de tomates, en morceaux
- 500 g de poisson blanc (aiglefin, cabillaud, merlu)
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 dose de safran
- 350 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- baguette, en rondelles frottées à l’ail et à l’huile
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Marmite du pêcheur
50min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Velouté de moules au safran
40min
Soupe de poissons
45min
Soupe de poisson
20min
Bisque de crevettes
30min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min
Pizza aux sardines
3h
Soupe de lentilles corail
40min
Bisque de crevettes et croûtons
1h
Soupe de poisson de Majorque
40min