Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de carottes, en rondelles
- 130 g de blanc de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vin blanc
- 150 g de tomates, en morceaux
- 500 g de poisson blanc (aiglefin, cabillaud, merlu)
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 dose de safran
- 350 g d'eau
- 200 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- baguette, en rondelles frottées à l’ail et à l’huile
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Bisque de crevettes
30 Min
Soupe de poisson
20 Min
Bourride
1 Std.
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25min
Marmite du pêcheur
50min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Soupe corse
13sa 15 dk
Soupe de poissons
45 dk
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 min