Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para rebozar
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 150 g de cerveza fría
- 230 - 250 g de harina
- 1 cucharada de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal (ajuste dependiendo del bacalao)
Fritura y decoración
- 400 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas en bastones de 5x1 cm)
- 300 g de aceite de oliva
- 1 lata de pimiento rojo en conserva cortado en tiras finas (aprox. 70 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Croquetas de gambas
9h 10min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min
Bacalao dorado
25 min
Leche frita
2 Std. 45 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10 min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Cachuela extremeña
4h 20 min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min