Soldaditos de Pavía

Soldaditos de Pavía

4.1 25 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 raciones

Ingrediënten

Masa para rebozar
  • 100 g de agua
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 150 g de cerveza fría
  • 230 - 250 g de harina
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal (ajuste dependiendo del bacalao)
Fritura y decoración
  • 400 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas en bastones de 5x1 cm)
  • 300 g de aceite de oliva
  • 1 lata de pimiento rojo en conserva cortado en tiras finas (aprox. 70 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 28.3 g
Calorieën 1171 kJ / 280 kcal
Vetten 5.4 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 28.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...