Compatibele versies
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berenjenas
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de bicarbonato
- 10 berenjenas pequeñas de Almagro (500 g)
Aliño
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante (optioneel)
- 150 g de vinagre
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- agua (la cantidad necesaria para cubrirlas)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 237 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 0.43 g
- Koolhydraten
- 2.27 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 1.23 g
Alternatieve recepten
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10 min
Mermelada de tomate
50min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Ajoblanco
5min
Asadillo manchego
4u. 15min
Pan de higos
72 godz. 5 min
Carcamusas de Toledo
45min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Cuajada de quesitos con coulis de frambuesa
3 Std. 15 Min
Cachuela extremeña
4h 20min
Remojón de naranja y bacalao
30min
Dip de ajoblanco
5min