Compatibele versies
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berenjenas
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de bicarbonato
- 10 berenjenas pequeñas de Almagro (500 g)
Aliño
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante (optioneel)
- 150 g de vinagre
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- agua (la cantidad necesaria para cubrirlas)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 237 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 0.43 g
- Koolhydraten
- 2.27 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 1.23 g
Alternatieve recepten
Berenjenas al ajillo
50 min
Asadillo manchego
4 Std. 15 Min
Cachuela extremeña
4 Std. 20 Min
Guarrito extremeño
50 min
Calamares en escabeche rojo
55 min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 min
Acelgas en adobillo
40 min
Caldereta manchega
1h
Calamares a la americana
50 min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min
Tartaletas de pimientos confitados
45 min