Compatibele versies
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berenjenas
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de bicarbonato
- 10 berenjenas pequeñas de Almagro (500 g)
Aliño
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante (optioneel)
- 150 g de vinagre
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- agua (la cantidad necesaria para cubrirlas)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 237 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 0.43 g
- Koolhydraten
- 2.27 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 1.23 g
Alternatieve recepten
Champiñones o setas al ajillo
20 Min
Acelgas en adobillo
40 min
Caldereta manchega
1 godz.
Tomate frito
25 min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Cachuela extremeña
4h 20min
Champiñones en vinagre
35 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Asadillo manchego
4h 15min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 Std. 30 Min
Berenjenas al ajillo
50 min