Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en octavos
- 120 - 150 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 50 - 70 g de tallos de apio en rodajas de 5 mm
- 50 g de vino blanco
- 800 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (muslo y contramuslo) en trozos de 4 cm
- 1 ½ cucharaditas de mostaza de Dijon
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de tomillo fresco
- 750 g de caldo de pollo
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 250 g de champiñones frescos en cuartos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de maicena
- 1 ½ cucharaditas de mostaza a la antigua
- perejil fresco para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2404 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3sa 45 dk
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3sa 20 dk
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 Min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 dk
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 dk
Lentejas guisadas con verduras
2sa 50 dk
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8 Std. 45 Min
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4h 45min
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
2sa 15 dk
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 dk