Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Marsala, trocken
- 60 g Weisswein, trocken
- 120 g Zucker
- 6 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Zabaglione
15 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 40 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Klassische Zabaglione
15 Min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4h 15min