Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Marsala, trocken
- 60 g Weisswein, trocken
- 120 g Zucker
- 6 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2h 30min
Klassische Zabaglione
15min
Sauce béarnaise
20 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Zabaglione
15min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2 godz. 20 min
Gin-Tonic-Sorbet
14sa
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13 godz.
Forellenmousse
5 Min
Randen-Hummus
10min