Torta di Pane (Tessiner Brottorte)

Torta di Pane (Tessiner Brottorte)

4.5 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
48 Stücke

Ingrediënten

  • Zucker
    180 g
  • Brot, vom Vortag in Würfeln (3 cm)
    250 g
  • Amaretti in Würfeln
    100 g
  • Milch
    700 g
  • Salz
    1 Prise
  • Vanillezucker
    1 TL
  • Kakaopulver
    75 g
  • Pinienkerne
    100 g
  • Sultaninen
    100 g
  • Orangeat
    100 g
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Eier
    3
  • Grappa
    2 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 3 g
Calorieën 413 kJ / 99 kcal
Vetten 4 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...