Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g dunkle Schokolade, 50 % Kakao, in Stücken
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entkernt (Soft-Aprikosen)
- 50 g Cranberry, getrocknet
- 250 g Milch
- 1 Eigelb
- 30 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 20 g Maisstärke (z.B. Maizena)
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 500 g frischer Ricotta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2030 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Meringue-Crumble
2h
Sauce béarnaise
20 min
Zitronen-Glace
12h 30min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 Min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14h
Schwedischer Rüebli-Brownie
2h
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 min
Moutarde de Bénichon (Chilbisenf)
40 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Griessköpfli
1 Std. 15 Min
Heidelbeer-Schaum
10 min