Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 TL Salz
- 30 g Sonnenblumenöl (oder Erdnussöl), zum Einfetten
Belag
- 500 g Pflaumentomate, entkernt und in Stücken
- 6 Sardellenfilets in Öl, oder entsalzt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 10 g Olivenöl, nativ
- Weizenmehl
- 1 TL Kapern, eingelegt, oder entsalzt
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Scheiben (5 mm) und abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3916 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frühlingsröllchen
30 min
Körner-Bagels
2h
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min
Pizza alla Marinara
1 Std. 35 Min
Mini-Donuts
2 godz. 45 min
Reis mit Meeresfrüchten
1 Std. 15 Min
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min
Pizza vier Jahreszeiten
1h 30min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Pouletspiesse mit Reis
1 Std. 40 Min