Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, Zimmertemperatur
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe, zerbröckelt
- 1 TL Salz
- 400 g Weizenmehl
Belag
- 1 EL Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 250 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 2 - 3 Prisen Salz (optioneel)
- 10 - 15 Basilikumblätter, frisch, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Bolognese
40min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10min
Pizzette "Tricolore"
1h 30min
Schokosauce für jeden Tag
20 min
Cookies
50min
Pizza Diavola
1h 45min
Pizza alla Romana
1h 40min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Klassische Lasagne
2h 5min
Poulet-Speck-Auflauf
1h 10min
Cannelloni
1h 20 min
Bananen-Sorbet
5 min