Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkle Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 5 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Wasser
- 220 g Zucker
- 125 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- 75 g Kakaopulver
Dacquoise
- 20 g Weissmehl
- 40 g Kakaopulver
- 160 g gemahlene Mandeln
- 180 g Puderzucker
- 6 Eiweisse
- 160 g Zucker
Haselnuss-Praliné
- 150 g Haselnüsse, mit oder ohne Haut
- 150 g Milchschokolade mit Haselnuss, in Stücken
- 60 g Butter
- 40 g Krokant (s. Tipp)
Dunkle Schoggi-Mousse
- 2 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt, sehr kalt
- 40 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 30 g dunkle Schokolade, 99% Kakao, in Stücken
- 25 g Zucker
- 2 Eier
Topping
- 50 g Schokoladenraspel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3407 kJ / 815 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamellcreme (Flan)
3h
Schokoladenglace
12h
Gratinierte Kirschen
30min
Cremeschnitten
2 Std. 25 Min
Gianduja Schoggi-Passion
5h 40min
Truffes-Variationen
45min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24 Std.
Biskuittörtchen Opéra
24 Std.
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3h 50min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Schoko-Vulkan
15min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2h 20min