Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkle Glasur (am Vorabend zubereiten)
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Wasser
- 220 g Zucker
- 125 g Rahm
- 75 g Kakaopulver, ungesüsst
Waffelflocken
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 70 g Butter
- 175 g Gavottes® Waffelröllchen, in Stücken
Geléeherz und Himbeermousse
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 600 g Himbeeren, frisch oder gefroren und aufgetaut
- ½ Päckchen Agar-Agar (4 g)
- 80 g Zucker
- 260 g Rahm, sehr kalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4007 kJ / 960 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appenzeller Biberli
2h 20min
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 Std.
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 godz. 30 min
Béchamelsauce
15 min
Schoggi-Halbkugeln mit Himbeerherz
17h
Schoggi-Praliné-Dacquoise
1h 5min
Orangenrolle
30 min
Kaffee-Granita
8hod. 10min
Schoko-Mocca-Torte
4h 30min
Schoggi-Salami mit Marshmallows
6h 15min
Karamellcreme (Flan)
3 Std.
Truffes-Variationen
45 min