Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkle Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Wasser
- 220 g Zucker
- 125 g Vollrahm
- 75 g Kakaopulver, ungesüsst
Praliné-Nougat
- 25 g Wasser
- 100 g Zucker
- 100 g Mandeln, geschält
- 100 g Haselnüsse
- 250 g Milchschokolade, in Stücken
Schoggi-Mousse
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 500 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt, sehr kalt
Aprikosengelée
- 3 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 500 g Aprikosen, entkernt
- ¾ TL Agar-Agar (2 g)
Estragon-Glacé
- 1 Bund frischer Estragon
- 250 g Vollmilch
- 25 g Milchpulver
- 50 g Zucker
- 20 g Honig
- 2 Eigelbe
- 25 g Butter, ungesalzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5668 kJ / 1358 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 118 g
- Vetten
- 86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tirggel
48 godz. 45 min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Keine Bewertungen
Zitronen-Glace
12h 30min
Krokante Schoggi-Torte
15u.
Lasagneröllchen
1 Std.
Schoko-Mocca-Torte
4 Std. 30 Min
Nussröllchen
20 Min
Gianduja Schoggi-Passion
5 Std. 40 Min
Schoggi-Coulant mit Herz
1h 30 min
Mini-Pavlova mit Orangen
1h 50min
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2h 45 min
Cremeschnitten
2 godz. 25 min