Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Zucker
Creme
- 350 g Zucker
- 1000 g Milch
- 8 Eigelbe
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
Teig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 120 g Butter, kalt, in Stücken (3 cm)
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Backpulver
Fertigstellung
- 50 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1965 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Getränkter Orangencake
1h 30min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30min
Curry Madras (Gewürzmischung)
Nessuna valutazione
Panzerotti alla Romana
55min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Basler Brunsli
8 Std. 40 Min
Basler Läckerli
1h 10 min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1 Std. 15 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Schoggi-Salami mit Marshmallows
6h 15min
Schoggi-Crème
3 Std. 15 Min