Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Zucker
Creme
- 350 g Zucker
- 1000 g Milch
- 8 Eigelbe
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
Teig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 120 g Butter, kalt, in Stücken (3 cm)
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Backpulver
Fertigstellung
- 50 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1965 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basler Fastenwähe
2h
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Vermicelles
3h 15 min
Linzer Torte
1h
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30 min
Appenzeller Biberli
2h 20min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Zwiebelwähe
1h 15 min
Meitschibei
1h 30min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 40 Min
Aargauer Rüeblitorte
2h