Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Zucker
- 180 g Mandeln, geschält
- 50 g Kakaopulver
- 3 Eiweisse
- 100 g Zucker
Ganache
- 120 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 60 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 521 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwäldertorte
2 godz. 30 min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4h 50 min
Torta della nonna
4 godz.
Orangen-Schoko-Brownie
2h 40min
Haselnuss-Schoko-Küsse
1 Std. 25 Min
Amarettini
1h 30min
Schoggichüechli
45min
Truffes-Variationen
45min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3h 50min
Pistazien-Guetzli
45min
Nuss-Stängeli
1 Std. 50 Min