Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Zucker
- 180 g Mandeln, geschält
- 50 g Kakaopulver
- 3 Eiweisse
- 100 g Zucker
Ganache
- 120 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 60 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 521 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3h 50 min
Dinkel-Focaccia
2 godz. 30 min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1 godz. 30 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Madeleines
1h
Holunder-Jogurt-Torte
7 godz. 15 min
Tomaten-Basilikum-Brot
1h 45 min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2h 20 min
Kakao-Espresso-Mandeln
50 Min
Mini-Focaccia Fantasia
2h 5min
Schoggi-Crème
3 Std. 15 Min
Stracciatella-Tiramisu
2 godz. 30 min