Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe
- 400 g Pizzamehl
- 20 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 200 g Mozzarella, in Stücken (2–3 cm)
- 150 g Chorizo, in Stücken
- 20 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Datteltomaten, halbiert, entkernt
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Peperoni
1 godz. 55 min
Waadtländer Flammkuchen
1 godz. 30 min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 min
Pizza alla Romana
1h 40min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Flammkuchen mit Speck
40 min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Ciabatta Brot
1 godz. 45 min