Apparaten en accessoires
Erbsen mit Schinken
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln geviertelt180 g
-
natives Olivenöl extra70 g
-
grüne Erbsen, gefroren500 g
-
Wasser150 g
-
Salz½ TL
-
iberischer Schinken in kleinen Stücken120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
15.85 g
Calorieën
1431 kJ /
342 kcal
Vetten
24.9 g
Koolhydraten
13.69 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterrane Küche
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Boeuf Bourguignon
2u.
Konditorcreme
15min
Bolognese Sauce
3u. 15min
Gefüllte Peperoni mit gesalzener Kabeljau-Brandade
12u. 45min
Russischer Salat
1u. 15min
Gemüsesalat im Glas
20min
Bohnensprossen-Gurken-Salat
25min
Thon-Dip
5min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45min
Bernerplatte
1u. 15min
Bohnensalat mit Speck
40min
Zucchettibeilage
30min