Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 350 g Birnen, z. B. Williamsbirnen ), mit Schale, entkernt und in Stücken (3 cm)
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
of 1 TL Trockenhefe -
300
g Pizzamehl
of 300 g Manitoba-Mehl - 200 g Roggenmehl
- 1 ½ TL Salz
- 150 - 200 g Gorgonzola, in Stücken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Cherrytomaten
2h
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 Min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 Min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1h
Sellerie-Apfel-Salat
10 Min
Berner Rösti
40min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 Min
Rosmarin Focaccia
2h 30min