Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
240
g gekochte, weisse Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
of 240 g Kichererbsen, gekocht, abgetropft - 510 g Wasser
-
25
g frische Hefe
of 1 Päckchen Trockenhefe - 150 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 900 g Weizenmehl
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelstock nature
55min
Gemüsewähe
25min
Linsendal
35min
Rüeblisalat
15min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Focaccia mit Tomaten
40min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 Std.
Dinkel-Focaccia
2h 30min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Hummus
5 Min
Kichererbseneintopf mit Gemüse und Chorizo
45min
Chili non Carne
1h