![Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/615528F3-D063-4486-9114-5846492ED7AC/Derivates/510283F9-DAD7-49A8-AEF8-524068791D59.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
240
g gekochte, weisse Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
of 240 g Kichererbsen, gekocht, abgetropft - 510 g Wasser
-
25
g frische Hefe
of 1 Päckchen Trockenhefe - 150 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 900 g Weizenmehl
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 Min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 Min
Gemüse-Gewürz-Reis
45 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20 min
Curry-Poulet-Pizza
1 Std. 10 Min
Mais-Pudding
1 Std.
Sesamriegel
30 Min
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min
Champignons-Tarte
45 Min
Polnischer Kartoffelkuchen
1h 40 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min