Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
240
g gekochte, weisse Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
of 240 g Kichererbsen, gekocht, abgetropft - 510 g Wasser
-
25
g frische Hefe
of 1 Päckchen Trockenhefe - 150 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 900 g Weizenmehl
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensalat mit Randen und Feta
30 Min
Kartoffelpizza
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 35 Min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1hod. 50min
Randen-Ricotta-Gnocchi
1 Std. 30 Min
Rüebli-Nuss-Muffins
45 Min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 Min
Fusilli mit Artischocken und Erbsen
30 Min
Brot mit Gemüse-Topping
40 Min
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1 Std. 30 Min