Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 100 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Brot, vom Vortag
- 700 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält und in Scheiben (1 cm)
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 200 g Randen, gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
- 100 g Schafs-Ricotta, in Stücken und abgetropft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zimt, gemahlen
Sauce
- 20 g Mehl
- 20 g Butter
- 300 g Milch
- 50 g Gorgonzola
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Halme Schnittlauch, frisch, zerkleinert (1–2 mm) (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2803 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanese
30 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Polenta
30 min
Tessiner Polenta
45min
Munder Safranrisotto
45min
Spinatwähe
55min
Polenta mit Pilzragout
45min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Rosmarin Focaccia
2h 30min