Empadão de bacalhau com puré de aipo e grelos

Empadão de bacalhau com puré de aipo e grelos

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 doses

Ingrediënten

  • posta de bacalhau demolhado
    600 g
  • grelos descongelados bem espremidos
    250 g
  • água
    800 g
  • sal
    1 c. chá de
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
    500 g
  • bolbo de aipo cortado em cubos pequenos
    200 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    60 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • dentes de alho
    4
  • gema de ovo p/ pincelar
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 7485 mg
Eiwitten 67.4 g
Calorieën 2066.3 kJ / 493.9 kcal
Vetten 13.3 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...