Compatibele versies
Creme de alho-francês e maruca em papelote com ervilhas e ovos escalfados
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ovos
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 10 g coentros
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g bacon em cubos
- 150 g ervilhas descongeladas
- 400 g lombos de maruca
- 1 limão, só o sumo
- 500 g alho-francês cortado em pedaços
- 300 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 1000 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2653.9 kJ / 634.3 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1707.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de brócolos, maçã e carne
25 min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Salada grega com frango cozido a vapor - TM6
Geen beoordelingen
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1 Std.
Caril de polvo
1 Std. 30 Min
Marinada jamaicana para frango
10min
Salada de frango e abacate
25 min
Carpaccio de ananás com sorvete de morango -TM5
20min
Tiras de vaca e espargos salteados
30 min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min
Lombo de porco com vegetais
40 min