Compatibele versies
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g orzechów laskowych, blanszowanych
- 10 g oleju rzepakowego
- 460 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej (2 puszki)
- 140 g syropu klonowego
- 60 g kakao
- ¼ łyżeczki soli
- 200 g mleka
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 8285.7 kJ / 1979 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 238 g
- Vetten
- 100 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3 Std.
Hummus z groszkiem
10 Min
Tahini
10 Min
Chałwa kardamonowa
2 Std. 30 Min
Marchewkowe kulki energetyczne
15 Min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1 Std. 45 Min
Wegański placek (farinata)
1h 50min
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2h
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55 min
Chrupki z ciecierzycy
13h 45min
Kulki z amarantusa i kakao
1h 20min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 Std. 10 Min