Compatibele versies
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g orzechów laskowych, blanszowanych
- 10 g oleju rzepakowego
- 460 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej (2 puszki)
- 140 g syropu klonowego
- 60 g kakao
- ¼ łyżeczki soli
- 200 g mleka
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 8285.7 kJ / 1979 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 238 g
- Vetten
- 100 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasztet warzywny z soczewicą
2h 30 min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3h
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 min
Kotleciki pietruszkowe
25 Min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1h 10 min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min
Wegeburgery z kaszy jaglanej i buraka
1sa 15 dk
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1h
Pasta bezjajeczna
5 Min
Burgery z komosy ryżowej i czarnej fasoli
1h
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 Std.
Wegański placek (farinata)
1 Std. 50 Min