Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g marchewki, pokrojonej w 1 cm plastry
- 260 - 280 g batata, pokrojonego w 1 cm plastry
- 150 g korzenia pietruszki, pokrojonego w 1 cm plastry
- 180 - 200 g czerwonego buraka, pokrojonego w 1 cm plastry
- 110 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 220 g mąki pszennej
- 3 łyżki wody
- ¾ - 1 łyżeczka soli
- 60 - 70 g cukru
- 1 - 2 gałązki tymianku, świeżego
- 1 gałązka rozmarynu, świeżego, tylko liście
- ser kozi, pokruszony, do dekoracji (optioneel)
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1094.3 kJ / 261.4 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Placki warzywne z botwinką
30 min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1h 45 min
Wieniec z halloumi i rozmarynem
1 godz. 50 min
Tarta z komosy ryżowej z serem kozim i karmelizowaną cebulą
1 godz. 50 min
Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem
2h 5min
Tarta z dynią
1 godz. 40 min
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2h 20 min
Tarta z botwinką i serem feta
1h 45 min
Tarta prowansalska
1h 15min
Quiche z tofu i szpinakiem
1 godz. 50 min
Tarta z kozim serem i pieczonymi burakami
2h 30min
Tarta z kurkami, porem i serem camembert
1 godz.