Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g ziaren pszenicy (patrz wskazówka)
- 150 g mąki żytniej
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 330 g wody
- 60 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski i blachy
- 1 łyżeczka soli
- 2 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 798.1 kJ / 190.7 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Wegański placek (farinata)
1h 50 min
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2 godz. 20 min
Salsa Verde
15min
Pełnoziarnista focaccia z papryką i cebulą (TM5)
3 godz. 20 min
Focaccia na długo rosnącym cieście
20 godz.
Pissaladière - francuska pizza
1h 20min
Farinata - włoski placek z ciecierzycy
1h 30min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Chrupiąca focaccia
2h 10min
Focaccia
2 Std. 50 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min