Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 40 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 170 g wody
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- ½ łyżki cukru
- 30 g masła, pokrojonego na kawałki
- 250 g mąki pszennej
- 100 g mąki orkiszowej lub innej mąki pełnoziarnistej
- 3 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- ½ łyżki soli
- 150 g sera żółtego, np. gouda, pokrojonego na kawałki
- 50 g czarnych oliwek, bez pestek
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 914.8 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 405 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20 min
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20 min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 godz. 55 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 Std. 45 Min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Focaccia z cebulą
2h 20 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1h 40 min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2h 50min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 Min
Chrupiąca focaccia
2 Std. 10 Min