Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu

Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu

4.4 153 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 45min
35 kromek

Ingrediënten

  • 80 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 200 g ryżu białego, krótkoziarnistego np. do risotto
  • 100 g kaszy jaglanej
  • 200 g kaszy gryczanej, niepalonej
  • 30 g łusek babki płesznik (psyllium)
    30 g nasion babki płesznik (psyllium)
  • 25 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 420 g wody
  • 1 ½ łyżeczki soli

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 kromkę

Eiwitten 1.8 g
Calorieën 276.7 kJ / 66.2 kcal
Vetten 1.8 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 11.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...