Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cukru (patrz wskazówka)
- 15 - 20 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 250 g migdałów, blanszowanych
- 4 jajka
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 950.1 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sernik baskijski
3h 15min
Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe
3u.
Ciasto pomarańczowe z makiem
13h 25 min
Marcepanowe batoniki
2h 40min
Makaroniki migdałowe
35 min
Portugalskie mini tarty z kremem budyniowym (pasteis de nata)
2u.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1h 10 min
Florentynki
2u.
Ciasto frangipane
1h 45min
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1u.
Ciasto migdałowe z jabłkami
1h 55min
Ciasto z serem ricotta
1h 20min