Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- 220 g wody
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 400 g mąki pszennej chlebowej
- 1 łyżeczka soli
- 30 g smalcu, pokrojonego na kawałki
Wierzch
- 500 g wody
- 300 g różyczek brokułu
- 25 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 1 ząbek czosnku
- 12 filetów z anchois, w oleju, odsączonych
- 4 łyżki orzeszków piniowych, do posypania
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej (optioneel)
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 796.3 kJ / 190.3 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 Std. 10 Min
Bułeczki z dymką
3h 20min
Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą
1 Std.
Gnocchi szpinakowe z pesto z rukoli
1h 30min
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 Std. 45 Min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Frittata z cukinią
55 min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30min
Tarta z botwinką i serem feta
1 Std. 45 Min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1 Std. 10 Min
Focaccia z cebulą
2h 20 min