Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości lub gotowanego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 3 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- 220 g wody, letniej
- 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 450 g mąki pszennej
- 150 g ziemniaków, ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych na kawałki
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- oliwa z oliwek, do natłuszczania blachy
- pieprz czarny, świeżo mielony
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości lub gotowanego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 937.5 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 270.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini tarty
1h 45 min
Podpłomyki w libańskim stylu
2 Std. 20 Min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 Std. 55 Min
Placek lotaryński
45min
Krakersy z sezamem i makiem
40 min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1u. 30min
Focaccia z figami i rozmarynem
2u.
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1 Std. 40 Min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min
Focaccia z cebulą
2 Std. 20 Min
Tort porowy
1u. 30min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 min