Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- 220 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka cukru
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 400 g mąki chlebowej
- 1 łyżeczka soli
Dodatki
- 30 g czarnych oliwek, bez pestek
- 30 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 20 g oliwy z oliwek
- 1 ząbek czosnku
- 100 g pomidorków koktajlowych, przekrojonych na pół
- 2 - 3 liście bazylii, świeżej, posiekane
- ½ łyżeczki soli
- 50 g cukinii, pokrojonej na ok. 1 cm kawałki
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1h 10min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2h 50 min
Grissini - paluchy chlebowe
3h
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35 min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 godz. 40 min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Focaccia z cebulą
2h 20min
Chrupiąca focaccia
2 godz. 10 min
Mini foccacie z oregano
3 Std. 40 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 godz. 40 min