Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych
- 400 g wody, do namoczenia orzechów
- 15 g mieszanych ziół, świeżych, np. natki pietruszki, bazylii, kolendry
- 110 g wody mineralnej, niegazowanej
- 10 g płatków drożdżowych
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 40 g oleju z pestek winogron
- 1 ząbek czosnku
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 łyżki szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 6437.4 kJ / 1538.6 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 75.4 g
- Vetten
- 129.3 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 1510 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Wegański majonez
15min
Wegańska kaszanka z czarną soczewicą
1 Std. 30 Min
Tatar z fasoli
5 min
Wegański parmezan
25 min
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40min
Pasta bezjajeczna
5 min
Wegańskie masło z aquafabą
2h 25min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Wegańskie „masło”
2h
Wegański placek (farinata)
1 Std. 50 Min