Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso piccante
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di guanciale di maiale a striscioline (2 cm)
of 150 g di pancetta di maiale a striscioline (2 cm) -
400
g di pomodori pelati in scatola
of 300 g di passata di pomodoro in scatola - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 360 g di pasta, tipo bucatini (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Pennette all'arrabbiata veloci
20 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Penne alla puttanesca
35 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Spaghetti al tonno
40 min
Sugo alla puttanesca
45 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 godz.