Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
40
g di speck a listarelle o a cubetti
of 40 g di prosciutto a listarelle o a cubetti - 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua (10 minuti) e strizzati
- 800 g di lonza di maiale, in un solo pezzo
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 300 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 1000 g di patate, pelate, a fette (2-3 mm) o a dadini (0.5x0.5 cm)
- 300 g di latte intero
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3157 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 54.8 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Stufato di vitello
1h
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 15 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Involtini di vitello
35 min
Involtini al pomodoro
55 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30 min.